Over ons

Welkom bij Dolcy! Wij zijn een online modewinkel, actief sinds 2019, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Onze passie is om jou de nieuwste trends, kwaliteitskleding en stijlvolle accessoires aan te bieden.

Bij Dolcy zijn we trots op onze sterke aanwezigheid in Europa, wat ons in staat stelt om snelle en efficiënte levering aan onze klanten te garanderen. We streven ernaar om je online winkelervaring plezierig en handig te maken.

Bij Dolcy geloven we in transparantie en kwaliteit. We werken nauw samen met gerenommeerde merken en betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Jouw tevredenheid als klant staat bij ons voorop. Ons toegewijde team staat klaar om je vragen te beantwoorden, je te helpen bij het maken van keuzes en eventuele problemen op te lossen. We streven ernaar om je eersteklas klantenservice te bieden en een naadloze winkelervaring te garanderen.

Bedankt dat je Dolcy hebt gekozen als jouw online modedestination. We kijken ernaar uit om je een uitstekende winkelervaring te bieden, met trendy producten, snelle levering en kwaliteitsvolle klantenservice.

Het Dolcy-team.

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam: Apexia international limited

Telefoonnummer : +44 7456 438494
E-mail: contact@dolcy.nl
Fysiek adres: 50 Stanley Street, Suite C, Level 7, World Trust Tower, Central, Hong Kong Island Hong Kong SAR